Ποιοί είμαστε

H εταιρεία Κ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο ``Pan Mer`` ιδρύθηκε το 1990 με πολύ μεράκι, αγάπη για τον ξηρό καρπό και πίστη στην διατροφική δύναμη του. Δραστηριοποιείται στην επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Περνώντας στην νέα εποχή, η εταιρεία εκσυγχρόνισε την παραγωγή της, μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρχισε να εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO και Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP, για τα οποία και επιθεωρείται σε ετήσια βάση.

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς, η Pan Mer μπήκε δυναμικά στην αγορά των αποξηραμένων φρούτων και των υπερτροφών, προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, διατηρώντας όμως πάντα τον ξηρό καρπό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στην Pan Mer επιλέγουμε τα προϊόντα μας από την ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά, με στόχο να πληρούν τα πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας που οι ίδιοι έχουμε θέσει.

Στο πελατολόγιο μας, που συνεχώς διευρύνεται, βρίσκονται αλυσίδες Super Market, ξενοδοχεία, κάβες, καφεκοπτεία, οπωροπωλεία, καφέ, παντοπωλεια και άλλα σημεία λιανικής πώλησης. 

Έχουμε αναγάγει τον σύντομο χρόνο παραδόσης σε συγκριτικό μας πλεονέκτημα, επιδιώκοντας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας αυθημερόν. Γνωρίζουμε ότι ειδικά για την επαρχεία, ο χρόνος είναι χρήμα. Κυριολεκτικα! Καλύπτουμε με καθημερινά δρομολόγια τους πελάτες μας στην Αττική και παραδίδουμε αυθημερόν σε μεταφορικές εταιρίες, τις παραγγελίες από την επαρχεία. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να νοιώθουν ασφάλεια για την επάρκεια των αποθεμάτων τους, ειδικά σε περιόδους αυξημένης ζήτησης.

Ε χουμε την παραγωγική δυνατότητα και την εμπειρία να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα προϊόντα με την μορφή ιδιωτικής ετικέτας (private label), υψηλής ποιότητας και εμπορικής αξίας. Με το δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε, μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, παρέχοντας λύσεις στη δημιουργία της γραφιστικής εικόνας, αλλά και στην επιλογή των υλικών συσκευασίας.

Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και στην ειλικρινή εξυπηρέτηση, η εταιρεία Pan Mer παραμένει εδώ και 30 χρόνια ένας πολύτιμος συνεργάτης για τους πελάτες της, χτίζοντας μακροχρόνιες και ανθρώπινες επαγγελματικές σχέσεις.

ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΞΙΕΣ

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας, να γίνουμε ηγέτιδα εταιρεία στην επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών, διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες που μας καθιέρωσαν στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας, να παράγουμε και να διαθέτουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας και να δημιουργούμε μαζί τους μακροχρόνιες και ανθρώπινες σχέσεις συνεργασίας.

ΑΞΙΕΣ
  • ακεραιότητα στον τρόπο που λειτουργούμε. Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.
  • ευελιξία στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους, όποιες κι αν είναι αυτές.
  • αφοσίωση και συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας